Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Alfaparf Dolcecolor 552 Light Mahogany Violet (u)

60 ml

Pris 14,25 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
ALFAPARF dolcecolor hårfärg 60ml Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "ton i ton". Hårfärgen från italienska ALFAPARF är en ammoniakfri, "ton i ton" hårfärg. Färgen tillför glans och naturlighet med linolja. Kvaliteten och renheten på dess färgpigment är professionell. Denna produkt ger långvariga resultat - återupplivar matta eller bleka färger och framhäver naturlig hårfärg. Täcker grått hår vackert till 100 % och ljusar upp och polerar håret till en hög glans. Tack vare makromolekylerna som består av de sockerarter som finns i växtriket, som gör det möjligt att reflektera ljuset och ge glans utan att skada hårstrået. Behandlingstid: Naturligt eller grått hår: utan värme 20-25 min. Med värme 15 min. Kemiskt behandlat hår: Utan värme 15-20 min. Med värme 10 min. Skadat eller mycket poröst hår: utan värme 10-15 min. Med värme rekommenderas inte. Det är professionella färger, så det är viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, ha kul i en färgstark vardag. Beautycos frånsäger sig allt ansvar för alla oavsiktliga incidenter i samband med användningen av hårfärgerna.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Hårfärg och tillbehör Hårfärg Permanent hårfärg Alfaparf 60 ml Utan ammoniak

Beskrivning

ALFAPARF dolcecolor hårfärg 60ml

Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "ton i ton". Hårfärgen från italienska ALFAPARF är en ammoniakfri, "ton i ton" hårfärg.
Färgen tillför glans och naturlighet med linolja. Kvaliteten och renheten på dess färgpigment är professionell. Denna produkt ger långvariga resultat - återupplivar matta eller bleka färger och framhäver naturlig hårfärg. Täcker grått hår vackert till 100 % och ljusar upp och polerar håret till en hög glans. Tack vare makromolekylerna som består av de sockerarter som finns i växtriket, som gör det möjligt att reflektera ljuset och ge glans utan att skada hårstrået.

Behandlingstid:
Naturligt eller grått hår: utan värme 20-25 min. Med värme 15 min.
Kemiskt behandlat hår: Utan värme 15-20 min. Med värme 10 min.
Skadat eller mycket poröst hår: utan värme 10-15 min. Med värme rekommenderas inte.

Det är professionella färger, så det är viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, ha kul i en färgstark vardag.

Beautycos frånsäger sig allt ansvar för alla oavsiktliga incidenter i samband med användningen av hårfärgerna.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Alfaparf Dolcecolor 552 Light Mahogany Violet (U)
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti