Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Babyliss Pro Miracurl Bab 2665e

Pris 1 508,50 kr Rek. Pris 4 681,25 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Vill du ha definierade och hållbara lockar, utan att behöva lägga flera timmar på att skapa dem? MiraCurl är en innovativ curlingmaskin som producerar lockar som magi! MiraCurl ger skonsamt och effektivt vackra och glänsande lockar. Dessutom är curlingmaskinen väldigt enkel att använda och garanterar dig ett proffsigt resultat varje gång. Curlingmaskinen är utrustad med 3 olika rotationsalternativ, ett rotationsalternativ till höger, ett till vänster och ett som blandar rotationen åt båda sidor, så att du får en slumpmässig look i sin helhet. Locktången kan ställas in på olika temperaturer, så att du enkelt kan anpassa stylingen efter din hårtyp och till det resultat du önskar. Ju tjockare hår, desto högre värme. Temperaturerna kan ställas in på 190 ° C, 210 ° C och 230 ° C. Utöver den justerbara temperaturen kan du även justera timern på locktången, mellan 8, 10 och 12 sekunder, beroende på vilken typ av lockar du vill ha. Ju längre håret sitter kvar i locktången, desto mer definierade lockar uppnår du. Du kan därför skapa precis den typ av lock du vill ha. Locktången har även en vridbar sladd, vilket gör den lätt att hantera under styling. Ansökan: Rikta ett torrt hårlock på max 4 cm. in i V-formen av curlingkammaren. Beroende på vilken nivå du har valt kommer curlingmaskinen att avge ett pipljud när curlingen är klar, och du kan ta ut den ur curlingkammaren. Avsluta med en hårspray som ser till att de vackra, definierade lockarna håller hela dagen. TIPS: Spraya efteråt med Tigi Master Piece (Hårspray med medium hållfasthet och vacker glans)
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Stylingverktyg Locktång Babyliss

Beskrivning

Vill du ha definierade och hållbara lockar, utan att behöva lägga flera timmar på att skapa dem? MiraCurl är en innovativ curlingmaskin som producerar lockar som magi!

MiraCurl ger skonsamt och effektivt vackra och glänsande lockar. Dessutom är curlingmaskinen väldigt enkel att använda och garanterar dig ett proffsigt resultat varje gång.

Curlingmaskinen är utrustad med 3 olika rotationsalternativ, ett rotationsalternativ till höger, ett till vänster och ett som blandar rotationen åt båda sidor, så att du får en slumpmässig look i sin helhet.

Locktången kan ställas in på olika temperaturer, så att du enkelt kan anpassa stylingen efter din hårtyp och till det resultat du önskar. Ju tjockare hår, desto högre värme. Temperaturerna kan ställas in på 190 ° C, 210 ° C och 230 ° C.

Utöver den justerbara temperaturen kan du även justera timern på locktången, mellan 8, 10 och 12 sekunder, beroende på vilken typ av lockar du vill ha. Ju längre håret sitter kvar i locktången, desto mer definierade lockar uppnår du.

Du kan därför skapa precis den typ av lock du vill ha.

Locktången har även en vridbar sladd, vilket gör den lätt att hantera under styling.

Ansökan:

Rikta ett torrt hårlock på max 4 cm. in i V-formen av curlingkammaren. Beroende på vilken nivå du har valt kommer curlingmaskinen att avge ett pipljud när curlingen är klar, och du kan ta ut den ur curlingkammaren. Avsluta med en hårspray som ser till att de vackra, definierade lockarna håller hela dagen.


TIPS: Spraya efteråt med Tigi Master Piece (Hårspray med medium hållfasthet och vacker glans)

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Babyliss Pro MiraCurl BAB 2665E
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti