Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Goldwell Elumen High-performance Bright Bg@6

200 ml

Pris 248,75 kr Rek. Pris 311,25 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Elumen är ett avancerat färgsystem, kännetecknat av att vara baserat på rena färgpigment utan giftiga ämnen. Färgpigmenten låses fast i håret utan användning av oxidation eller ammoniak och på så sätt finns det inga kemikalier som skadar hårstråna. Efter färgning måste du använda Lock, eftersom det "låser" färgen ordentligt i håret. Resultatet är en mycket glansig finish som väldigt få färgsystem kan matcha. Eftersom Elumenfarve är ammoniakfri ska Beize inte användas att blanda med, då det är en form av magnetism som absorberar hårfärgen i håret. Du får därför en unik och mycket skonsam färgning. Ansökan: Applicera färgen direkt från flaskan (om du använder oblandad färg), eller från appliceringsflaskan (om du vill blanda flera nyanser). Färgen appliceras på torrt, rent hår: kort hår ca. 60 ml - medellångt hår ca. 80 ml. - långt hår ca. 120 ml. Om håret är väldigt fett eller innehåller stora mängder styling måste håret tvättas och torkas innan färgen appliceras. Låt färgen verka i 20 min. med värme, alternativt 30 min. utan värme. Skölj noggrant, men massera inte hårbotten. Tvätta håret två gånger med Elumen schampo, eller ett annat mildt färgschampo, skölj sedan noggrant en gång till. Fördela sedan jämnt och med raska rörelser, 40 ml. Elumen Lås in håret med en grovtandad kam – låt stå i max 5 minuter. Slutligen, skölj, torka och styla håret som vanligt. OBS! Elumen är professionella färger, därför är det viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta vid behov din frisör om du har det minsta tvivel om utförandet. Om du har den nödvändiga kunskapen, ha kul i en färgstark vardag. Beautycos frånsäger sig allt ansvar för alla oavsiktliga incidenter i samband med användningen av hårfärgerna.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Hårfärg och tillbehör Hårfärg Permanent hårfärg Goldwell Elumen hårfarver Goldwell 200 ml Utan ammoniak

Beskrivning

Elumen är ett avancerat färgsystem, kännetecknat av att vara baserat på rena färgpigment utan giftiga ämnen.

Färgpigmenten låses fast i håret utan användning av oxidation eller ammoniak och på så sätt finns det inga kemikalier som skadar hårstråna.

Efter färgning måste du använda Lock, eftersom det "låser" färgen ordentligt i håret. Resultatet är en mycket glansig finish som väldigt få färgsystem kan matcha.

Eftersom Elumenfarve är ammoniakfri ska Beize inte användas att blanda med, då det är en form av magnetism som absorberar hårfärgen i håret. Du får därför en unik och mycket skonsam färgning.

Ansökan:

Applicera färgen direkt från flaskan (om du använder oblandad färg), eller från appliceringsflaskan (om du vill blanda flera nyanser).

Färgen appliceras på torrt, rent hår: kort hår ca. 60 ml - medellångt hår ca. 80 ml. - långt hår ca. 120 ml.

Om håret är väldigt fett eller innehåller stora mängder styling måste håret tvättas och torkas innan färgen appliceras.

Låt färgen verka i 20 min. med värme, alternativt 30 min. utan värme.

Skölj noggrant, men massera inte hårbotten.

Tvätta håret två gånger med Elumen schampo, eller ett annat mildt färgschampo, skölj sedan noggrant en gång till. Fördela sedan jämnt och med raska rörelser, 40 ml. Elumen Lås in håret med en grovtandad kam – låt stå i max 5 minuter. Slutligen, skölj, torka och styla håret som vanligt.


OBS! Elumen är professionella färger, därför är det viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta vid behov din frisör om du har det minsta tvivel om utförandet. Om du har den nödvändiga kunskapen, ha kul i en färgstark vardag.

Beautycos frånsäger sig allt ansvar för alla oavsiktliga incidenter i samband med användningen av hårfärgerna.
Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Goldwell Elumen High-Performance BRIGHT BG@6
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti