Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 9,8

5.000 Omdömen på Trustpilot

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Loreal Prof. Majiblond 900 (U)

174,75 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Loreal Prof. Majiblond Ultra 900 Förbättrad neutralisering av nyanser som nu är renare och ljusare än någonsin tidigare. Tack vare Hi-Tenacity-teknologin blir de varma nyanserna ännu mer lysande och förblir sanna längre. Ionène G™ och Incell behandlar hela hårets fiber och ger sublim vård. Även den vackraste färgen behöver vård och skydd. Låt dig inspireras och ha mod. Det är professionella färger, det vill säga kemi och därför är det viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, ha kul i en färgstark vardag.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Hårfärg och tillbehör Hårfärg Blekning Loreal Prof. Majiblond Ultra Blond färg Gamla priser - Samma priser Loreal Skyddande

Beskrivning

Loreal Prof. Majiblond Ultra 900

Förbättrad neutralisering av nyanser som nu är renare och ljusare än någonsin tidigare. Tack vare Hi-Tenacity-teknologin blir de varma nyanserna ännu mer lysande och förblir sanna längre. Ionène G™ och Incell behandlar hela hårets fiber och ger sublim vård.

Även den vackraste färgen behöver vård och skydd. Låt dig inspireras och ha mod.

Det är professionella färger, det vill säga kemi och därför är det viktigt att ha rätt information innan du börjar. Kontakta din frisör och om du har nödvändig kunskap, ha kul i en färgstark vardag.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Loreal Prof. Majiblond 900 (U)
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti