Ögonfransserum

Ögonfransserum – Få vackra långa ögonfransar med rätt ögonfransserum

Vill du ha långa vackra ögonfransar? Vi har sammanställt den perfekta guiden för dig! Här i vår blogg hittar du receptet för dina naturligt långa ögonfransar. Vi kommer att hjälpa dig vidare.

Vill du ha långa vackra ögonfransar? Vi har sammanställt den perfekta guiden för dig! Här i vår blogg hittar du receptet för dina naturligt långa ögonfransar. Vi kommer att hjälpa dig vidare.

Vad innehåller ögonfransserum?

Jag tycker också att ögonfransserum är lite av en djungel att navigera i. Vad exakt ögonfransserumet innehåller varierar från produkt till produkt – Därför kan du se de exakta ingredienserna som stärker ögonfransarna i den här bloggen.

Hur hjälper ögonfransserumet?

Ögonfransserummet ger näring till fransarna ända ner till roten, vilket gör dina fransar längre, mörkare och starkare. Serumet förvandlar därför dina ögonfransar till otroligt vackra fransar.

Redan efter 4-8 veckor kommer du att se en skillnad. Du kommer inte bara att se den, utan också känna den. Dina ögonfransar kommer att se starkare och vackrare ut. Ibland kan du känna förändringen redan efter fyra veckor.

Vilket är det bästa ögonfransserumet?

På BEAUTYCOS erbjuder vi de mest populära och bästa ögonfransserummen:

Alla tre produkterna innehåller rika egenskaper. Om du letar efter veganska produkter är RevitaLash och Sanzi Beauty 100 % veganska. Nedan hittar du mer information om varje produkt. Till exempel vad fransserummen innehåller och vad de var och en gör bra för dina fransar.

RevitaLash Wimpernserum – RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash - Wimpernserum

Revitalash är ett av de mest populära märkena på marknaden. Ögonfransserummet består av vårdande ingredienser som ger en balanserad kombination. Denna kombination är både effektiv och skonsam mot fransarna.

RevitaLash har testats och använts av många runt om i världen och har gett fantastiska resultat. Se detta resultat som talar för sig själv.

revitalash_vorher und nachher

Revitalash Eyelash Conditioner finns i tre olika storlekar. Här kan du se en omfattande översikt över hållbarheten hos de olika storlekarna:

Ingredienser:

Biotinoyl Tripepdide-1 – Denna ingrediens främjar hårväxt genom att stimulera hårsäckarna. Biotin (vitamin B7) – bidrar till att förlänga hårets livscykel genom att stärka ögonfransarna. Calendulaextrakt – Calendulaextrakt ger näring åt hudcellerna. Ginseng-extrakt – Extraktet av ginseng ger ytterligare styrka och gör ögonfransarna ännu tjockare.

Hitta här RevitaLash Wimpernserum – RevitaLas Advanced Eyelash Conditioner.

M2 Beauté Eyelash Serum – ögonfransaktiverande serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

På senare år har M2 Beauté blivit ett populärt varumärke och har av goda skäl blivit mångas favoritserum för ögonfransar. M2 Beauté har testats dermatologiskt och fått betyget “extremt bra”.

Innehållet i M2 Beauté innehåller vårdande ingredienser som stärker och stimulerar ögonfransarna. Särskilt den naturliga tillväxten av hårrötterna främjas genom att aktivera både de aktiva och inaktiva hårrötterna i ögonfransarna. Därför erhålls ett resultat av längre, mörkare och mycket starkare fransar, som dessutom ger volym.

Ingredienser:

Norbimatoprost – ingrediensen aktiverar den naturliga tillväxten av ögonfransarna. Biotin (vitamin B7) – bidrar till att förlänga hårets livscykel. Hyaluronsyra – Ögonfransarna förblir starka och friska. Prodew 500 – Binder fukt. Hydrolyserad glykosaminoglykan (GAG) – Denna ingrediens gör ögonfransarna flexibla genom att tillföra fukt och styrka.

Hitta här M2 Beauté – Eyelash Activating Serum SANZI Beauty – Wimpernwachstums-Serum

revitalash vor und nachher
Vor und nach der Verwendung von RevitaLash Wimpernserum

På BEAUTYCOS älskar vi alla tre fransserummen och ser till att de är väl testade. Vi hoppas att du efter att ha läst det här blogginlägget vågar börja din egen fransresa. Vi är helt säkra på att du kommer att uppnå fantastiska Bambi-fransar som är helt oemotståndliga.

Låt dig inspireras av BEAUTYCOS och hitta hela urvalet av ögonfransserum här.


Om du läser vidare här kommer du att finna:

  • Användning av ögonfransserum
  • Användning av ögonfransserum för ögonfransförlängning
  • Användning av ögonfransserum för känsliga ögon

Hur använder man ögonfransserum?

Samma sak gäller för alla tre produkterna: Ögonfransserummet ska helst appliceras en gång om dagen och på rena fransar. Det är därför viktigt att du inte sminkar dig direkt efteråt. På så sätt fungerar serumet optimalt. Ögonfransserummet ska appliceras helt och hållet innanför ögonfransarna vid den övre fransraden.

Vi rekommenderar att du använder serumet på rengjorda fransar. Serumet kan gärna arbeta hela natten och göra underverk för dina fransar.

Användning av ögonfransserum för ögonfransförlängningar

Om du redan använder ögonfransförlängningar är det en bra idé att använda ögonfransserum. Detta eftersom det är svårt för de naturliga fransarna att bära ögonfransförlängningar. De falska ögonfransarna kan sätta stor press på de naturliga ögonfransarna.
naturliga fransarna kan brytas av eller falla av snabbare. Därför är det ett otroligt bra sätt att stärka sina egna ögonfransar, särskilt med ögonfransserum när man använder falska ögonfransar.

Användning av ögonfransserum för känsliga ögon

Om du har mycket känsliga ögon kan du alltid testa ögonfransserummet innan du använder det. Till exempel på din hand. För att vara på den säkra sidan är både RevitaLash och Sanzi Beauty 100 % veganska, utan parfym och parabener. På så sätt undviker du stickningar och rodnad om du inte får serumet direkt i ögat.

Alla ögonfransserum som vi säljer i Europa är naturligt godkända produkter.

Lycka till med din ögonfransresa. Vi hoppas att guiden har hjälpt dig och att du redan nu förvandlar dina fransar till oemotståndliga långa fransar.