Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 9,8

5.000 Omdömen på Trustpilot

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Arganour Castor Oil 100% Pure

100 ml

86,75 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Ricinolja, Ricinolja, Amerikansk olja... kärt barn har många namn! 100% ren, ekologisk och kallpressad ricinolja med fantastiska egenskaper. Oljan kan användas som naturlig vård för både hud och hår. Ricinolja är full av hälsosamma fettsyror och vitaminer som tillför fukt och näring och har en återställande och läkande effekt. Oljan kan användas för en irriterad hårbotten, där den effektivt minskar uppkomsten av mjäll med sina antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom är den perfekt för aknebenägen hud, den bekämpar synligheten av rynkor och bristningar och är idealisk som massageolja. Oljan skyddar även mot miljöskador från vind och väder. En applikatorborste ingår också för applicering på ögonfransarna. Ansökan: Hår: Massera försiktigt in den amerikanska oljan i hårbotten och linda en handduk runt håret. Låt oljan sitta kvar över natten och skölj noga med schampo nästa morgon. Ansikte: Applicera en lämplig mängd olja på nyrengjord hud i ansiktet och njut av det silkeslena och rena resultatet. Kropp: Massera in oljan väl i torra områden på huden för en välvårdad finish. Avsluta med varmt vatten för att öppna hudens porer. Kan även användas för massage. Ögonfransar/bryn: Applicera några droppar ricinolja på fransar och bryn varje kväll före sänggåendet med den medföljande borsten. Oljan stärker och vårdar håret så att det kan växa sig långt och starkt.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Hudvård Smink Hårinpackning Hårolja Ansikte Kropp Ögon Kroppsolja Ögonbryn Ögonfransserum Ögonbryns serum Massage Massageolja Castor oil Gamla priser - Samma priser Arganour Torrt hår 100 ml Närande Parabenefri Organiska Näringsrik Mot torr hud Mot mjäll Mot skadat och slitat hår Mot irriterad hårbotten Fuktgivande Lugnande Anti age Oren hud Torr hud Bristningar

Beskrivning

Ricinolja, Ricinolja, Amerikansk olja... kärt barn har många namn!

100% ren, ekologisk och kallpressad ricinolja med fantastiska egenskaper. Oljan kan användas som naturlig vård för både hud och hår. Ricinolja är full av hälsosamma fettsyror och vitaminer som tillför fukt och näring och har en återställande och läkande effekt.

Oljan kan användas för en irriterad hårbotten, där den effektivt minskar uppkomsten av mjäll med sina antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom är den perfekt för aknebenägen hud, den bekämpar synligheten av rynkor och bristningar och är idealisk som massageolja. Oljan skyddar även mot miljöskador från vind och väder.

En applikatorborste ingår också för applicering på ögonfransarna.

Ansökan:

Hår: Massera försiktigt in den amerikanska oljan i hårbotten och linda en handduk runt håret. Låt oljan sitta kvar över natten och skölj noga med schampo nästa morgon.

Ansikte: Applicera en lämplig mängd olja på nyrengjord hud i ansiktet och njut av det silkeslena och rena resultatet.

Kropp: Massera in oljan väl i torra områden på huden för en välvårdad finish. Avsluta med varmt vatten för att öppna hudens porer. Kan även användas för massage.

Ögonfransar/bryn: Applicera några droppar ricinolja på fransar och bryn varje kväll före sänggåendet med den medföljande borsten. Oljan stärker och vårdar håret så att det kan växa sig långt och starkt.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Arganour Castor Oil 100% Pure
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti