Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Dermalogica Active Clay Cleanser

150 ml

Pris 422,25 kr Rek. Pris 510,00 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Active Clay Cleanser från Dermalogica är gjord för en fet eller kombinerad hudtyp. Rengöringen innehåller mineralrik lera och träkol som hjälper till att absorbera talg och rengöra huden på djupet. Dessutom hjälper rengöringen till att berika hudens nyttiga bakterier. Ansökan: Det rekommenderas att använda Active Clay Cleanser efter PreCleanse. Applicera en liten mängd av rengöringsprodukten på fuktad hud i ansiktet och på halsen och massera in den i huden med lätta rörelser uppåt. Rengör med ljummet vatten. Avsluta sedan med en Dermalogica fuktkräm.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hudvård Ansikte Ansiktsrengöring Dermalogica 150 ml Rensning Mot oren hud Djuprengörande Kombinerad hud Oljig hud Cruelty Free

Beskrivning

Active Clay Cleanser från Dermalogica är gjord för en fet eller kombinerad hudtyp. Rengöringen innehåller mineralrik lera och träkol som hjälper till att absorbera talg och rengöra huden på djupet. Dessutom hjälper rengöringen till att berika hudens nyttiga bakterier.
Ansökan:
Det rekommenderas att använda Active Clay Cleanser efter PreCleanse. Applicera en liten mängd av rengöringsprodukten på fuktad hud i ansiktet och på halsen och massera in den i huden med lätta rörelser uppåt. Rengör med ljummet vatten. Avsluta sedan med en Dermalogica fuktkräm.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Dermalogica Active Clay Cleanser
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti