Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Davines Alchemic Conditioner Chocolate

250 ml

Pris 351,75 kr Rek. Pris 422,25 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Davines Alchemic Conditioner - Chocolate är ett färgat balsam baserat på mjölkproteiner som intensifierar både färgat och naturligt hår. Med en speciell formula som penetrerar detta balsam djupt in i håret, skyddar det och tillför fukt. detta balsam säkerställer en vacker hårstrå som håller. Applicering av Davines Alchemic Conditioner Använd efter tvätt av hår med Alchemic schampo i handdukstorkat hår. Applicera lite alkemiskt balsam i håret och låt det sitta i 5-8 minuter. Skölj noga med vatten efteråt.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Schampo & Balsam Balsam Davines Alchemic Systems Davines Normalt hår Färgat hår 250 ml För färgat och behandlat hår Närande Skyddande

Beskrivning

Davines Alchemic Conditioner - Chocolate är ett färgat balsam baserat på mjölkproteiner som intensifierar både färgat och naturligt hår. Med en speciell formula som penetrerar detta balsam djupt in i håret, skyddar det och tillför fukt. detta balsam säkerställer en vacker hårstrå som håller.

Applicering av Davines Alchemic Conditioner

Använd efter tvätt av hår med Alchemic schampo i handdukstorkat hår. Applicera lite alkemiskt balsam i håret och låt det sitta i 5-8 minuter. Skölj noga med vatten efteråt.


Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Davines Alchemic Conditioner Chocolate
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti