Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Davines Alchemic Conditioner - Silver

1000 ml

Pris 858,25 kr Rek. Pris 1 227,00 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Davines Alchemic Conditioner - Silver är ett färgat balsam baserat på mjölkproteiner som intensifierar både färgat och naturligt hår. Med en speciell formula som tränger djupt in i håret, skyddar det och tillför fukt. Ett balsam som säkerställer en vacker hårskrapa som håller. Detta Silverbalsam motverkar det gula stänket i ljust/blekt eller grått hår. OBS att detta är en silverprodukt och en blå/lila nyans kan erhållas vid fortsatt användning eller om håret är öppet för färg. Ansökan: Använd på handdukstorkat hår. Applicera lite alkemiskt balsam i håret och låt det sitta i 5-8 minuter. Skölj noga med vatten efteråt.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Schampo & Balsam Balsam Davines Alchemic Systems Davines 1000 ml Silver conditioner Davines Normalt hår Färgat hår 1000 ml För färgat och behandlat hår Närande Curly Girl godkänd Skyddande

Beskrivning

Davines Alchemic Conditioner - Silver är ett färgat balsam baserat på mjölkproteiner som intensifierar både färgat och naturligt hår. Med en speciell formula som tränger djupt in i håret, skyddar det och tillför fukt. Ett balsam som säkerställer en vacker hårskrapa som håller.
Detta Silverbalsam motverkar det gula stänket i ljust/blekt eller grått hår.

OBS att detta är en silverprodukt och en blå/lila nyans kan erhållas vid fortsatt användning eller om håret är öppet för färg.

Ansökan:
Använd på handdukstorkat hår. Applicera lite alkemiskt balsam i håret och låt det sitta i 5-8 minuter. Skölj noga med vatten efteråt.
Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Davines Alchemic Conditioner - Silver
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti