Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

 • Gratis frakt på order över 999,00 kr
 • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 4.5

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Hårfärg och tillbehör

Hårfärg på erbjudandet

Här hittar du hårfärg och professionella tillbehör

hos BEAUTYCOS kan du alltid köpa billig hårfärg.

Det finns orörda alternativ för färgning av hår, och med vårt stora urval finns det något för alla. Vårt stora sortiment inn...

Läs mer

3864 artiklar

Sida
pr. side
All filters0
Shoppingalternativ
Kategori
Kategori
 • Hårvård Hårvård 11956 artiklar
  • Schampo & Balsam 3233 artiklar
  • Hårstyling 2265 artiklar
  • Hårfärg och tillbehör 3864 artiklar
   • Hårfärg 3283 artiklar
   • Tillbehör 238 artiklar
  • Hårinpackning 1001 artiklar
  • Hårolja 292 artiklar
  • Haarserum 139 artiklar
  • Permanent & Lockar 83 artiklar
  • Tillbehör 1326 artiklar
  • Stylingverktyg 428 artiklar
ml
ml
-
Pris
Pris
-

3864 artiklar

Sida
pr. side

HÄR .

Alternativt fråga din frisör för råd om vilken hårfärg de kan rekommendera dig att använda, eftersom de flesta frisörer har mycket hårfärgning.

 

Tips för dig som överväger att färglägga ditt hår

Ta dig tid att hitta rätt färg. Oavsett om du färgar ditt hår eller går till en professionell salong, är det viktigt att inte ångra om ditt hår är färgat med permanent hårfärg, eftersom du inte bara kan växla tillbaka till den gamla färgen. Vänligen försök. med icke permanent hårfärg först, där du får några veckor att utvärdera om du gillar din nya hårfärg.

Välj en kvalitet hårfärg för att få högsta poäng för resultatet du hoppas på. Liksom många andra produkter får du vad du betalar för när det gäller hårfärg.

Om du själv färgar ditt hår, följ instruktionerna till punkten och peka. Använd rätt mängd ingredienser som beskrivs i beskrivningen och använd en timer för att säkerställa att färgen är i ditt hår exakt den tid det tar.

Om du vill ha höjdpunkter eller drastisk förändring av hårfärg, sök sedan professionell hjälp. Det är ofta genom dessa omvandlingar att det går fel, och det slutar med missfärgat hår, som grönt eller orange. Om du själv färgar ditt hår, rekommenderas att du håller dig nära din befintliga hårfärg och inte försöka byta från till exempel blont till mörkt hår eller vice versa mörkt till blondin vilket är en av de svåraste förändringarna för att få en bra resultat av

Om du har färgat håret själv och färgen är helt fel eller håret har skadats, sök då professionell hjälp. Du bör inte försöka rätta till problemet själv eftersom det ofta kommer att göra det värre.

Du bör inte färga ditt hår för ofta eftersom hårfärgen är svår för ditt hår. Vänta minst 3 till 6 månader mellan hårfärger och färga bara hårrotsna i mellan, om det behövs.

Använd inte vanliga hårprodukter. Den schampo du brukar använda kan ofta skada färgat hår eller snabbt tvätta hårfärgen. Det är viktigt att välja schampo, balsam och stylingprodukter som är mjuka och avsedda att användas på färgat hår. Se mer i nästa avsnitt för några bra möjligheter.

 

Hur håller jag min nya hårfärg så länge som möjligt?

När du har färgat ditt hår, använd några hårprodukter som är utformade speciellt för färgat hår för att uppnå och bibehålla de bästa resultaten. Du hittar hårprodukter för färgat hår från många olika tillverkare, så om du redan har en favorit kan du självklart försöka. Annars har vi ett par rekommendationer här:

Joico Color Endure Schampo och balsam

Maria Nila - Maria Nila lysande färgkonditioneringsapparat

Svenska Maria Nila är ett av våra mycket populära märken, och de har även produkter speciellt utvecklade för färgbehandlat hår. Maria Nila Luminous Colour Schampo och balsam ger skinn till håret, samtidigt som man bygger om stressat hår. Dessutom är hårfärgen skyddad och färgförlusten minskar så mycket som möjligt.

Klicka på bilderna för att se mer om Maria Nila Luminous Color Schampo och balsam på beautycos.se.

 

Hårfärg på erbjudandet

Här hittar du hårfärg och professionella tillbehör

hos BEAUTYCOS kan du alltid köpa billig hårfärg.

Det finns orörda alternativ för färgning av hår, och med vårt stora urval finns det något för alla. Vårt stora sortiment innehåller både professionell hårfärg och hårfärg för hemmabruk.

Grå hårfärg

Få en läcker grå färg med Milkshake Direct-färg eller Wella Color Fresh. Observera att ditt eget hår måste lysa för att rymma den grå färgen.

En grå hårfärg kräver mycket omsorg och tålamod att behålla som det snabbt kan blekna. Därför kanske du vill behålla din gråa hårfärg med en färgbom från Maria Nila som heter Color Refresh, antingen i silver eller svart, beroende på hur mörk din grå färg är.

En ny hårfärg är alltid spännande, här är den enda fantasin som sätter gränser för dina önskemål. Om du vill ha en fashionabel färg som just nu kommer du definitivt att hitta den i den här kategorin.

Hårfärger är också super effektiva för att täcka oönskat grå hår och lägga lite extra glans på håret. Få ett naturligt utseende, eller skapa ett dramatiskt och iögonfallande utseende, beroende på ditt humör.

Stort utbud

Hos BEAUTYCOS har vi ett stort utbud av hårfärger och hårfärgstillbehör. Vi erbjuder billig hårfärg i alla färger och nyanser, speciellt skräddarsydd för din hårtyp.

Det är mycket viktigt för oss att priset är nere, så du får billig hårfärg från de bästa varumärkena.

I vårt sortiment hittar du olika typer av hårfärger, både för dina pannor, ögonfransar, permanent och sköljfärg. Därför har du oöverträffade möjligheter att skapa ditt unika utseende på BEAUTYCOS.

Ingen av oss har samma hudfärg och naturlig hårfärg, så vi har ett stort urval så att du kan få rätt hårfärg som passar dig.

Vi har hårfärger som hjälper dig att gömma det grå håret - men även hårfärger för dig som vill ha en grå hårfärg. Kort sagt, alla behov och önskemål är olika, så vi är specialiserade på att styra dina framtida färger.

Vilken typ av hårfärg ska jag välja?

Om du letar efter det naturliga utseendet, kan du välja en toningfärg naturligt i håret så att du inte får ett hårdt utseende. En permanent hårfärg är mer för dig som önskar, som namnet säger, något permanent. Det kräver alltid något för att behålla hårfärg, så det är viktigt att använda några lämpliga produkter som kan sköta och skydda hårfärgen.

Solen blöder mycket mer än du skulle tro, och det är därför viktigt att applicera lite UV-skydd mot håret om du vill njuta av hårfärgen under längre perioder.

Är du vilda pangs, som en orange hårfärg, blå hårfärg eller röd hårfärg, finns de också i dessa kategorier.

Vårt brett sortiment är brett spridet och hårfärger från varumärken som Redken, Loreal, Wella, Schwarzkopf, ID Hair, Goldwell, American Crew, Revlon, Elumen och Sebastian. - Hitta ditt favoritmärke för dina behov och bli kär i en färgstark värld.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti