Exklusivt! Spara upp till 44% på effektiva Eneomey
Handla här
Exklusivt! Spara upp till 44% på effektiva Eneomey
Spara 20% på Oopsy - det bästa för din bebis
Handla här
Spara 20% på Oopsy - det bästa för din bebis

Arganolja

87 artiklar

All filters0
Shoppingalternativ
ml
ml
-
Pris
Pris
-
Sida
pr. side

Cosmos Co-produkterna .

Argan Olja för hudvård kan ge intensiv fuktgivande behandling och kan enkelt användas under foundation eller annan smink. Endast några droppar olja ska användas eftersom det är mycket torrt, men oljan kan användas obegränsad utan att skada huden. Exakt din hudtyp, oljan kan användas för ansiktsmassage med cirkulerande rörelser som stimulerar blodcirkulationen.
Oljan kan också användas för sprickade läppar.
  Förutom den vanliga dagliga vården av huden kan Argan Olja också användas som mild behandling mot akne och andra hudproblem. På grund av de naturliga ämnena i oljan hjälper det huden att bibehålla sin naturliga balans och blir mjuk, slät och vacker. Oljan kan också användas för vård av händer och kommer att stärka svaga eller knäckta naglar.

Om du upplever ditt hår som torrt och tråkigt, och avundas andra med fint mjukt hår, har Argan Olie också lösningen på det problemet. Oljan återupplivar ditt hår och fixar också hårbotten. Det är också perfekt om ditt hår har förstörts av undernäring eller missbruk. Oljan kan användas som hårig 1-2 gånger i veckan och du kommer att uppleva ett helt nytt hår som är starkt, fullt och friskt.
  Om du har problem med mjäll är Argan Olie också din räddning. På grund av de essentiella fettsyrorna i oljan kan den sprida, närma och mjukna hårbotten. Mjölk uppstår vanligtvis på grund av torr hud eller svamp i hårbotten, så det är viktigt att hårbotten är fuktig och näring.

I alla behandlingar med Argan Olja är det viktigt att komma ihåg att oljan är effektiv i mycket små mängder, så gör många små behandlingar istället för en stor. På så sätt stannar oljan lite längre och du kommer att njuta av det länge.

Vilka är fördelarna (och eventuella nackdelar) med Argan Olja?


Kort sagt då kommer användningen av Argan Olja på din hud att hjälpa till att upprätthålla hudens naturliga balans och smidighet. Och eftersom oljan kan ersätta din vanliga ansiktsrengöring, undviker du att använda produkter som säkert innehåller mycket kemiska ämnen som tar bort överdriven talg (talg är avsedd att skydda och vattentätt hår och hud och se till att det inte torkar ut bräcklig och sprickbildning) från din hud, vilket leder till en överproduktion av talg, som ofta slutar med täppt porer, nya föroreningar och blackheads. Men med Argan Olja kan du bli av med allt det, eftersom oljan är 100% naturlig, mild mot huden samtidigt som du stärker och skyddar din hud.
Oljan kan också användas för mindre problem som myggnät, insektsbett, sår och repor och brännskador. Oljan kan också användas mot normal solbränna, som en aftersun-lotion.
   Den enda verkliga nackdelen med att använda Argan Olja är att du sannolikt inte kan leva utan att först ha sett den effekten.

Är arganolja endast för kvinnor?


Även om de flesta användningsområden av olja är mest lämpade för kvinnor, eftersom de i allmänhet går upp i vård av hud och hår - oljan är unisex och kan användas av alla. Oljan kan till exempel användas som en slags rakning efter rakning, eftersom oljan inte stänger portarna på samma sätt som normal eftersköljning och rensar huden runt skäggstubben.

Hur kan du berätta om Argan Olien är äkta?


Den verkliga oljan består bara av en ingrediens - nämligen Argania Spinosa Kernel Oil . Om oljan ska vara ren och inte en blandningsprodukt ska flaskan inte lämnas. Den rena Arganoljan är lätt att veta eftersom den har en fin guldfärg som påminner om rapsfrö eller solrosolja och har samma konsistens.
  Eftersom oljan är fri från olika tillsatser och konserveringsmedel är det inte skadligt om det blir förvirrat med den ätbara oljan av misstag.

Här ska det sägas att, om inte annat anges, användningsmetoderna och tillhörigheterna här gäller bara 100% ren arganolja, och inte blandnings- och stylingprodukterna.
Det finns några blandningsprodukter som har namn som Argan Hair Oil, men innehåller bara små delar ren olja. Så dessa kan inte användas för ansiktet och andra tidigare. De bör endast användas för det syfte som produkten främjar. Stylingprodukter ska alltid endast användas som stylingprodukter. Kontrollera alltid ingredienslistan innan du använder en Argan Olja-produkt för ansikte och kropp.

Är den dyra oljan bättre än den billigaste?
I allmänhet finns det ingen särskild skillnad i oljorna. Skillnaderna kan ligga i kvaliteten och kärnoljans ursprung är utpressat.
  Om en olja är mycket dyr kan den ha något att göra med branding, mer specifikt vilket varumärke som säljer produkten. Om varumärket spenderar mycket tid och pengar på att marknadsföra sin produkt, är det bästa sättet att få pengarna tillbaka att sätta upp priserna på produkten.
Den billiga oljan kan därför vara lika bra som den dyra, men du bör alltid vara medveten om fler okända märken och kontrollera alltid ingredienslistan om det är en ren olja du köper.

Tillämpningar och metoder

Cosmos Co Argan Olja, som finns i en flaska tryckpump för enkel dosering. Du behöver en mängd som motsvarar 1-2 teskedar.

Som en starter, ta lite olja på din handled och fördjupa sedan alla fingertopparna i oljan så att de är täckta i ett tunt skikt. Sedan, med lugna och lugna rörelser, sprida och massera oljan i hårbotten. Kom ihåg att sprida oljan i ett tunt jämnt lager - det är inte nödvändigt att överdriva och slösa mycket olja.
   Låt oljan sitta i hårbotten i ett par timmar. Till exempel kan du lägga till oljan före sänggåendet och låt den fungera över natten. Din behandling är över nu och du bör upprepa det 1-2 gånger om dagen, beroende på ditt behov och mjällproblem.

HÅR
Det finns många olika sätt att använda Argan Olja att ta hand om håret, så det här är bara en av många. Så var inte desperat om det inte fungerar verkligen för dig.

Den första metoden är baserad på metoden enligt ovanstående teknik mot mjäll. Du häller lite olja (max 1 tesked) i handen, börja sedan maskera den runt håret. Kom ihåg att applicera oljan på både hårbotten och alla hårspetsarna. Det är lite lång process, speciellt om du har långt hår, men du kommer att upptäcka att det är värt den tid då du ser resultaten.
 
Det andra sättet att ta hand om ditt hår med oljan kan kräva lite träning och en mindre trasa.
Ta din tyg och häll samma mängd olja på den som tidigare, rulla sedan tyget runt håret. Tygan hjälper till att fördela oljan i ditt hår, men var medveten om att där duken används först kommer den att ha mer olja än nödvändigt. Var noggrann och se till att distribuera den i ett smidigt och fint lag.
  Det mest praktiska är att utföra denna process före sänggåendet, så oljan kan sitta över natten och få full effekt. Eftersom oljan är lite fet, rekommenderas att lägga en handduk eller annat tyg runt kudden så att den inte blir våt. Nästa morgon kan du tvätta håret som vanligt och ser fram emot ett hälsosammare hår.
   Denna behandlingsmetod fungerar bäst om den används varannan dag så att ditt hår kan absorbera alla näringsrika vitaminer, mineraler och fettsyror i Argan Olja. Om du har tunt långt hår kan du använda den varje natt.

NAILS
Detta sätt att behandla är för dig som tycker att dina naglar bryter eller bara behöver en kärleksfull hand.
Hur oljan appliceras på dina naglar påminner om hur du använder nagellack. Du bör bara använda ett mycket tunt, fint och jämnt lager över hela nageln. Tvätta inte oljan. Det är viktigt att du inte överlappar dina naglar eftersom de bara kan spela in en begränsad mängd. Vi rekommenderar att du polerar naglarna dagligen, och det kan göras före sänggåendet så att oljan kan tränga igenom och utföra sina mirakel i fred.
  Om du följer denna behandling dagligen, kommer du snart att upptäcka att dina naglar har blivit vackrare och starkare. Brutna naglar är förbi!

bristningar
De flesta upplever en gång i sina liv för att få starka betyg. Det finns många olika orsaker till att streckkänslor förekommer - plötslig ökning av vikt, graviditet eller snabb tillväxt bland andra. Och när du har fått dem så verkade de inte bli av med igen utan kosmetisk kirurgi.
Men med Argan Olja kan du bygga och minska oönskade streckmärken. Ett tunt lager olja smörjs i områden som drabbats eller riskerar starka märken - oftast, mage, höfter, lår, övre och undre armar.
  Eftersom Argan Olja är rik på vitaminer, antioxidanter och existensiella fettsyror, kommer omsorg för starka märken med olja att uppdatera och strama huden, och de flesta kommer märka att det finns en signifikant minskning av synligheten.


pälsvård

100% ren olja och en mängd stylingprodukter

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.