Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 9,8

5.000 Omdömen på Trustpilot

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Label.m Treatment Shampoo

300 ml

143,75 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Label.m Treatment Shampoo 300 ml (ny) Label.m Treatment Shampoo är mycket lämpligt för kemiskt behandlat och färgat hår. Schampot innehåller biotin och veteaminosyror som ger intensiv fukt och glans till håret. Tillsammans med sojaprotein som stärker håret är detta schampo extra återställande utan att göra håret tungt. Tynger inte ner håret Innehåller det exklusiva Enviroshield™ som skyddar sårbart hår mot skadliga effekter orsakade av stylingverktyg, UV-strålar och miljöpåverkan.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Schampo & Balsam Schampo Label.m Nyt Design Fri frakt Gamla priser - Samma priser Label M. Färgat hår 300 ml För färgat och behandlat hår Skyddande

Beskrivning

Label.m Treatment Shampoo 300 ml (ny)

Label.m Treatment Shampoo är mycket lämpligt för kemiskt behandlat och färgat hår. Schampot innehåller biotin och veteaminosyror som ger intensiv fukt och glans till håret. Tillsammans med sojaprotein som stärker håret är detta schampo extra återställande utan att göra håret tungt.

Tynger inte ner håret

Innehåller det exklusiva Enviroshield™ som skyddar sårbart hår mot skadliga effekter orsakade av stylingverktyg, UV-strålar och miljöpåverkan.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Label.m Treatment Shampoo
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti