Gratis Frakt

Frakt:

med Postnord

  • Gratis frakt på order över 999,00 kr
  • Fraktsatser från: 99,-

På ordre över 999,00 kr

Snabb leverans

1-3 dagar

Trustpilot: Utmärkt 9,8

5.000 Omdömen på Trustpilot

Gratis frakt över 999,00 krSnabb leverans 1-3 dagar

Trustpilot

Wet Brush Original Detangler Black

86,75 kr
Status:I lager - 1-3 dagar
Wet Brush Original Detangler Black är en revolutionerande och skonsam hårborste av högsta kvalitet, som är det perfekta valet för dig som bara vill använda det bästa för ditt hår. När håret är blött är det svagast, och därför mest utsatt för skador. Att använda en borste som drar i håret kan bryta det på samma sätt som när ett resår knäpper. Denna borste är gjord med exklusiva och ultramjuka IntelliFlex-borst som försiktigt löser upp knutar och trassel utan att skada dem. Det minimerar inte bara risken för att håret går sönder, det ger också en bekvämare frisyr. När du väl har provat Wet Brush kommer du aldrig att gå tillbaka till din vanliga hårborste igen, och har du känslig hy är denna borste oumbärlig.
... Läs mer
Fri fragt* Fri frakt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Snabb leverans
1-3 dagar
Hårvård Tillbehör Borstar The Wet Brush Gamla priser - Samma priser Wet Brush Mot delade tips

Beskrivning

Wet Brush Original Detangler Black är en revolutionerande och skonsam hårborste av högsta kvalitet, som är det perfekta valet för dig som bara vill använda det bästa för ditt hår. När håret är blött är det svagast, och därför mest utsatt för skador. Att använda en borste som drar i håret kan bryta det på samma sätt som när ett resår knäpper.
Denna borste är gjord med exklusiva och ultramjuka IntelliFlex-borst som försiktigt löser upp knutar och trassel utan att skada dem. Det minimerar inte bara risken för att håret går sönder, det ger också en bekvämare frisyr. När du väl har provat Wet Brush kommer du aldrig att gå tillbaka till din vanliga hårborste igen, och har du känslig hy är denna borste oumbärlig.

Våra copywriters är väldigt upptagna för tillfället. De har därför fått lite hjälp av vår trevliga Beauty-Roboto som har gjort sitt bästa med att översätta den här texten, men han ber om ursäkt om några misstag har råkat smyga sig in.
Write Your Own Review
Du recenserar:Wet Brush Original Detangler Black
Your Rating

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var den första som får skarpa erbjudanden, nyheter och inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard Maestro
PostNord Posti